Instanţa supremă a decis: Lotul Boldea rămâne după gratii

Instanţa supremă a decis: Lotul Boldea rămâne după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lotul Boldea rămâne în arest încă o lună de zile, conform deciziei magistraţilor Înaltei Curţi, dată luni noaptea, după ce au judecat recursul declarat de inculpaţi. Informaţia ne-a fost confirmată ieri de purtătorul de cuvânt al instanţei supreme, magistratul Georgeta Barbălată.

Acest caz cu înşelăciuni imobiliare făcute prin falsuri a stârnit interesul tuturor, cu atât mai mult cu cât este implicat parlamentarul gălăţean Mihail Boldea, dar şi un fost subprefect de Galaţi, Aurica Luchiniuc, care şi-ar fi oferit serviciile pe vremea când era membru al Curţii de Arbitraj. Nu trebuie uitat şi că numele lor au fost asociate cu personaje controversate, precum Ştefan Lazăr, condamnat pentru proxenetism, protagonist şi el al acestui caz penal. În afacere a fost implicat şi Alexandru Bogdan Boza, fost candidat alături de Elena Băsescu la şefia Tineretului Democrat Liberal. Acesta, împreună cu Boldea, ar fi falsificat un contract de management, în baza căruia ar fi trebuit să încaseze de la Arcada un milion de euro.

Deocamdată în acest dosar cercetările nu sunt finalizate, iar în afară de numele de mai sus, mai apar cele ale lui Carmen şi Lucian Mirică, Tudorel Vrânceanu şi al avocatei Mihaela Bolboceanu.

Citit 2732 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2012 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.