Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Asasinii taximetristului găsit mort într-o fântână au fost trimişi în judecată. Costache Guzgă şi Gelu Chiriac vor avea primul termen de judecată pe 3 aprilie. Cei doi l-au asasinat pe Valentin Andrieş pentru a-i fura maşina. Pentru că se cunoscuseră cu ocazia unei curse în afara oraşului, pentru care-i plătiseră 150 de lei, cei doi l-au ademenit sub pretextul altei călătorii. Asta după ce în prealabil hotărâseră să-i fure maşina. L-au legat de mâini şi de picioare cu sârmă, l-au băgat în portbagajul maşinii, după care au decis să-l arunce în fântână, pentru a fi găsit foarte greu, lucru ce le dădea şi lor timp să nu mai fie depistaţi.

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 17:06

2 comentarii

 • postat de gabi Marți, 19 Februarie 2013 00:00 Link la comentariu
  0
  0

  beeeeiii, astia "are" drepturi, beeeei!!!! omul ala care-i in pamant nu mai are nici un drept niciodata dar leprele astea se zice ca vor putea fi "educate"! si, uite asa, unii muncesc ca sa plateasca mancarea, caldura, sala de forta, etc. unor lepre ca astia!!! la munca, tata, la munca!! sa-si castige singuri painea de zi cu zi nu sa stea degeaba!

  Raportează
 • postat de Codul lui Hammurabi Sâmbătă, 16 Februarie 2013 13:04 Link la comentariu
  0
  0

  Ăstia ar trebui condamnaţi la următoarea pedeapsă: închisoare pe viaţă cu legarea de mâini şi de picioare cu sârmă, cu atîrnarea cu capul în jos iar din oră în oră să li se bage capul într-o cofă cu apă timp de 30-40 de secunde, din oră în oră.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.