Patru reţinuţi în cazul înşelăciunilor cu telefonul

Patru reţinuţi în cazul înşelăciunilor cu telefonul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii suceveni luni dimineaţă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, precum şi în judeţele Galaţi şi Brăila, mai multe persoane au fost duse la audieri. În urma anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore faţă de Laurenţiu V., de 19 ani, Loredana S., de 22 ani, şi George C., de  22 ani, toţi din Galaţi, şi faţă de Rodica P., de 22 ani, din municipiul Brăila, pentru săvârşirea infracţiunii de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, respectiv complicitate la infracţiunea de înşelăciune.

Procurorii continuă cercetările şi faţă de Adrian I., de  42 ani, din Brăila, Ionel A., de  42 ani, din comuna Victoria, judeţul Brăila, Marian S., de  28 ani, din Galaţi, Nicuşor F., de 22 ani, din Brăila, Maricel M., de 37 ani, din Tecuci, Gheorghe Ş., de  34 ani, din Galaţi şi Cătălin S., de 29 ani, din Galaţi. Toţi sunt încarceraţi  în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, fiind arestaţi în alte cauze. Ei sunt anchetaţi sub aspectul  săvârşirii a două infracţiuni de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi a două infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

Anchetatorii susţin că inculpaţii se prezentau ca fiind avocaţi, inducând în eroare părţile vătămate cu privire la faptul că o rudă apropiată, de obicei fiul ori nepotul, ar fi fost implicată într-un accident rutier şi s-ar afla în custodia poliţiei. Ulterior, solicitau diverse sume de bani pentru ca ruda apropiată să se împace cu presupusa victimă a accidentului ori pentru a-i oferi oamenilor legii cu scopul de a scăpa de dosarul penal.

Citit 2162 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.