Dosarul "Stâna morţii" - Unuia dintre fraţii Enache "i-a expirat" mandatul

Dosarul "Stâna morţii" - Unuia dintre fraţii Enache "i-a expirat" mandatul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre fraţii Enache este la un pas de a fi eliberat din puşcărie. Pentru că mandatul său a expirat pe 28 aprilie, Tribunalul nu a făcut decât să constate încetarea de drept a acestuia. Ca urmare instanţa s-a văzut în ipostaza de a impune o măsură aceea de a-l obliga să nu plece din comuna Frumuşiţa. Judecătorul a dispus punerea lui în libertate imediat ce decizia rămâne definitivă. De altfel, DICOOT-ul a făcut deja recurs, urmând ca pe 3 mai, Curtea de Apel să constate că mandatul lui Sorin Enache a încetat de drept sau să îmbrăţişeze punctul de vedere al procurorilor, oricare ar fi acesta. Tribunalul a găsit că măsura arestării este legală pentru ceilalţi cinci inculpaţi care se află după gratii. Reamintim că gruparea fraţilor Enache a intrat în vizorul celor de la Crimă Organizată după ce s-a dovedit că la stânele lor erau aduşi ca să lucreze oameni, care nu erau plătiţi şi erau ţinuţi în condiţii inumane.

Citit 1937 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 11:15

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 02 Mai 2013 12:47
  In tara ORBILOR doar... DUMNEZEU (sau ce-a mai ramas din EL) mai poate face vre-o dreptate!
  injustitia braian-traieseasca nici gand!
  NU MA MAI SURPRINDE NIMIC INRAU, NICI SHOC NICI UIMIRE, DOAR DEZGUST CAND TREC PE LANGA PALATUL DE injustitie, marea majoritate de nimicuri cu roabe pe ei.... un Vlad Tepes modernizat ii lipseste acestei tari impreuna cu 500-1000 de consilieri pe masura...
  Dati drumul la leprele astea, si la ucigasii taximetristului... eu propun sa desfiintam detentia si sa-i ia in spatiu direct judecatorii pe infractori acasa! SA LE PUNEM CAPAC... tot lipsesc multe!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.