Ciobanii din Scânteieşti, acuzaţi de omor, readuşi în faţa instanţei

Ciobanii din Scânteieşti, acuzaţi de omor, readuşi în faţa instanţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi ar fi trebuit să dea o primă decizie în cel de-al doilea dosar de omor în care sunt judecaţi Pavel Covaci şi Ştefan Patriche, judecătorii Tribunalului au readus procesul în instanţă. După ce în şase rânduri, au amânat să dea o soluţie în acest caz, magistraţii au decis că latura civilă nu este lămurită, motiv pentru care i-au chemat în sala de judecata pe rudele mortului.
Reamintim că în timp ce anchetau moartea lui Ion Olteanu, procurorii au descoperit că o parte dintre cei pe care-i considerau vinovaţi de această crimă se fac responsabili şi de uciderea în bătaie a unui alt cioban, Dănuţ Roşca, adus din Murgeni la stâna din Scânteieşti. 
Ion Olteanu este un bătrân care a fost bătut şi lăsat să zacă la stâna lui Patriche, iar când au văzut că bătrânul abia mai respiră, acesta din urmă l-a dus cu maşina până la Bârlad şi l-a abandonat lângă linia ferată, unde a fost găsit mort de trecători. Pentru moartea lui Olteanu au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi definitiv Nicu Ţecu, Pavel Covaci şi Ştefan Patriche. Pentru moartea lui Dănuţ Roşca sunt judecaţi doar Covaci şi Patriche, care, deocamdată, nu au fost condamnaţi.

Citit 1713 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2013 17:13

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 06 August 2013 13:40
  5.13.166.***
  Iii scapa dan nica... are oitele la ei. monstri care nasc monstri!
  NU AVEM NICI MACAR CEL MAI MIC OS DINTR-O COLOANA VERBETRALA! AVEM UN ....!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.