Electrocentrale, învinsă definitiv şi irevocabil în lupta cu Apaterm

Electrocentrale, învinsă definitiv şi irevocabil în lupta cu Apaterm
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia în anulare pe care Electrocentrale a făcut-o împotriva deciziei de reorganizare a Apaterm. Hotărârea este irevocabilă şi închide şirul căilor de atac împotriva soluţiei care a schimbat soarta Apaterm, din societate în faliment în una aflată în reorganizare.

Reamintim că Tribunalul Galaţi a decis intrarea în faliment a Apaterm, societatea a atacat decizia la Curtea de Apel Galaţi, dar Electrocentrale a solicitat strămutarea procesului. Curtea de Apel Bucureşti a fost instanţa unde s-a judecat acest proces. Magistraţii bucureşteni au decis ca Apaterm să intre în reorganizare, admiţând planul de reorganizare al societăţii. Imediat, CET Galaţi a apelat la o cale extraordinară de atac, depunând-o la instanţa care a dat decizia, contestaţia în anulare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată şi această acţiune, decizia fiind una definitivă şi irevocabilă.

Citit 1915 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 19:09

1 comentariu

 • postat de ROMAN
  Marți, 24 Septembrie 2013 10:11
  5.13.212.***
  Daca asta se inampla in Romania e fff grav..ca o firma falimentara sa falimenteze alta firma consider ca nu suntem un stat de drept si cineva trebuie sa se sesizeze...in rest vorbe-n vant.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.