Dosarul fostului parlamentar Mihail Boldea s-a amânat pentru ianuarie 2014

Dosarul fostului parlamentar Mihail Boldea s-a amânat pentru ianuarie 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Iaşi s-a desfăşurat ieri, 11 decembrie, încă un termen în dosarul instrumentate de procurorii gălăţeni ai DIICOT în care unul dintre inculpaţi este fostul parlamentar Mihail Boldea, proaspăt eliberat din închisoare. Pentru că unul dintre inculpaţi este bolnav, a cerut o amânare a procesului, iar judecătorul a dat un nou termen de judecată, pentru 29 ianuarie 2014.

La rândul său, Boldea şi-a retras cererea de eliberare provizorie sub control judiciar făcută anterior eliberării sale, dar a făcut una nouă, prin care doreşte să-şi stabilească domiciliul în Capitală. Un lucru de remarcat este faptul că prin ultima decizie dată de Înalta Curte, prin care ex-deputatul de Galaţi a fost pus în libertate, completul de judecători i-a impus acestuia, ca obligaţii, atât să nu plece din ţară, cât şi să nu-şi exercite profesia de avocat.

Reamintim că Boldea este judecat alături de alţi 18 inculpaţi, împreună cu care ar fi dat un tun imobiliar estimat de cei de la DIICOT la un milion de euro.

În această săptămână, pe 13 decembrie, Boldea mai are un dosar, la Curtea de Apel Galaţi - afacerea "Aviasan", unde este judecat alături de alţi cinci inculpaţi şi a cerut strămutarea.

Citit 1850 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2013 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.