După ce a RĂNIT doi poliţişti/ Vasile Ciochină CERE arest la domiciliu

După ce a RĂNIT doi poliţişti/ Vasile Ciochină CERE arest la domiciliu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vasile Ciochină, individul care a accidentat doi poliţişti, în încercarea de a fugi de oamenii legii, a cerut Curţii de Apel să-l lase în arest... acasă. Magistraţii i-au respins însă solicitarea de arest la domiciu, prelungindu-i mandatul.

Ciochină a fost condamnat la zece ani de puşcărie, pentru tentativă la omor deosebit de grav. El a atacat decizia Tribunalului, astfel că procesul său se judecă la Curte. Potrivit primei sentinţe, el are de achitat celor doi poliţişti câte 10.000 de lei, daune morale, alţi 3.000 de lei urmând să-i achite statului, pentru ancheta de la Parchet şi procesul care s-a derulat la prima instanţă.

Anul trecut, Vasile Ciochină, abia eliberat din penitenciar, s-a gândit să-şi plimbe prietena cu maşina. S-a urcat la volan, chiar dacă nu avea permis. Pasul greşit pe care l-a făcut a coincis cu un filtru al poliţiei, organizat pentru a prinde doi evadaţi. Aşa a ajuns să fie oprit în trafic. Conştient că abia ieşise din puşcărie şi risca să fie imediat reţinut, Vasile Ciochină s-a gândit că scapă dacă fuge şi a început o cursă infernală, care s-a încheiat cu rănirea a doi poliţişti şi cu lovirea mai multor maşini.

Procesul va avea un termen pe 30 iulie, când se va discuta tot pe măsura arestării, după care judecata se va relua pe 2 octombrie.

Citit 2083 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iulie 2014 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.