Acuzaţi de TENTATIVĂ DE OMOR, menţinuţi în AREST la domiciliu/ Prima măsură de acest gen din Galați

Acuzaţi de TENTATIVĂ DE OMOR, menţinuţi în AREST la domiciliu/ Prima măsură de acest gen din Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tribunalul Galaţi a păstrat, pe 28 iulie, decizia prin care s-a impus primul arest la domiciliu din judeţul nostru. Paul Sava şi Grigore Sava nu au voie să-şi părăsească domiciliile până pe 29 august fără acordul magistraţilor şi, dacă ar face-o, măsura ar fi revocată imediat şi inculpaţii ar ajunge după gratii. Cei doi au solicitat instanţei să le fie instituit controlul judiciar, ceea ce le-ar impune obligaţia de a nu pleca din localitate sau din ţară şi ar presupune o libertate de mişcare, chiar dacă restricţionată. Judecătorii le-au respins însă cererile, ca fiind neîntemeiate.

Cei doi sunt în continuare anchetaţi de procurori pentru tentativă de omor, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe. Potrivit procurorilor, scandalul a izbucnit, pe 27 martie, între alţi membri ai familiei Sava şi Tudorel Bălăucă. Primii l-ar fi sunat pe Grigore Sava, care la rândul său l-a chemat pe Paul Sava. Toţi s-ar fi deplasat acasă la Bălăucă, unde a izbucnit alt scandal care s-ar fi lăsat cu bătaie şi două victime.

Citit 1981 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 14:52

1 comentariu

 • postat de anonim
  Miercuri, 30 Iulie 2014 18:45
  82.79.117.***
  cum dracu fac judecatori astea sa deA ASEMENEA SENTINTA unul din victime e in coma si acum si ei sunt liberi au trecut 4 luni si ei vor sa fie in libertate alti stau in puscarie pentru o gaina ani multi si criminali astea stau acasa linistiti cum dracu sa nu se omoare lumea pe strada cind judecatori te lasa in libertate pentru asemenea caz
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.