DOSARUL BOCĂNEANU/ Tribunalul îl trimite acasă, Curtea îl readuce după gratii

DOSARUL BOCĂNEANU/ Tribunalul îl trimite acasă, Curtea îl readuce după gratii

Foto Teodora Miron
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Emanoil Bocăneanu, trimis în arest la domiciliu de Tribunalul Galaţi, s-a trezit, pentru a doua oară, adus după gratii de magistraţii Curţii de Apel, care au admis contestaţia DNA Galaţi.

Arestul la domiciliu, infirmat de Curtea de Apel, a fost dat în dosarul în care Bocăneanu este trimis în judecată alături de Auraş Braşoveanu. Procurorii DNA i-au reproşat fostului prefect că a pus avizul de legalitate pe o Hotărâre a Consiliului Local prin care a plecat către FCM Dunărea suma de 970.000 de lei. Clubul nu putea să primească bani publici, pentru că avea datorii mari la stat. Următorul termen de judecată în acest dosar este pe 10 februarie.

Reamintim că, în afară de acesta, Bocăneanu mai are încă două procese. Unul se desfăşoară la Judecătoria Brăila, iar celălalt, tot de corupţie, la Tribunalul Galaţi.

Citit 979 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 20:12

1 comentariu

  • postat de dik martha Joi, 05 Februarie 2015 13:01 5.13.192.*** Link la comentariu
    0
    5

    (...) DAR SPERAM CA O DATA CU INCHEIEREA EPOCII DE GLORIE A lui DAN NICA , SA VA DUCETI DRACULUI .. comunistil nenorociti. ati facut din orasul Galati un targ. Nu mai exista economie, industrie ,,infrastructura e ca (...) dupa razboi iar despre Dunare ce sa mai vorbim (...).

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.