UPDATE/ Şase ARESTĂRI în dosarul de proxenetism

UPDATE/ Şase ARESTĂRI în dosarul de proxenetism
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 6 februarie, 19,15/ Şase persoane acuzate de trafic de persoane şi trafic de minori au fost arestate preventiv la cererea procurorilor DIICOT Galaţi. Astfel, Ionela Livia Bunduc, fostă Butunoi, Laurenţiu Duca, Marius Bolocan, Dan Ursuleanu, Marina Leu, fostă Stan, zisă „Rârâita” şi Gabriela Matei, zisă „Adina”, au primit mandate de arestare pentru 30 de zile. Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis ca cea de-a şaptea persoană care a primit ordonanţă de reţinere, Camelia Bahnaru, fostă Teletin, zisă „Cami”, să fie cercetată sub control judiciar.

Cei şapte fac parte dintr-o grupare infracţională organizată destructurată de procurorii DIICOT Galaţi în urma a 15 percheziţii care au avut loc miercuri dimineaţă în Galaţi şi Sibiu. Procurorii îi acuză pe membrii grupării că racolau tinere, pe care apoi le obligau să se prostitueze în saloane de masaj erotic. Fetele, printre care şi minore, erau racolate prin intermediul anunţurilor de angajare din presa scrisă sau de pe site-urile de profil. Anchetatorii susţin ca afacerea a început în 2013 şi că membrii grupării câştigau peste 3.000 de lei zilnic.

Procurorii DIICOT au atacat decizia privind controlul judiciar dispus faţă de Camelia Bahnaru. Contestaţie împotriva deciziei Tribunalului au făcut şi Gabriela Matei, Marius Bolocan şi Marina Leu. Aceste contestaţii vor fi judecate săptămâna viitoare la Curtea de Apel Galaţi.


Şapte persoane au fost REŢINUTE pentru TRAFIC de minore, în urma percheziţiilor DIICOT de miercuri în Galaţi şi Sibiu

În urma celor 15 percheziţii efectuate de procurorii DIICOT în Galaţi şi Sibiu, zece persoane, acuzate de trafic de persoane şi trafic de minori, au fost duse la audieri. În urma audierilor, anchetatorii au emis şapte ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cele şapte persoane reţinute vor fi prezentate în faţa judecătorilor Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vă reamintim că miercuri dimineaţă procurorii DIICOT Galaţi au destructurat un grup infracţional organizat care racola tinere, obligate apoi să se prostitueze în saloane de masaj erotic. Fetele, printre care şi minore, erau racolate prin intermediul anunţurilor de angajare din presa scrisă sau de pe site-urile de profil. Anchetatorii susţin ca afacerea a început în 2013 şi că membrii grupării câştigau peste 3.000 de lei zilnic. (5 februarie - 19,30)

MAI MULTE despre acest caz CITIŢI AICI -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/63528-galati-viata-libera-perchezitii-in-galati-si-sibiu-procurorii-ii-vizeaza-pe-traficantii-de-minori


Citit 11881 ori Ultima modificare Vineri, 06 Februarie 2015 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.