Avocata lui Boldea, amendată cu 5.000 de lei

Avocata lui Boldea, amendată cu 5.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Avocata lui Mihail Boldea, care-i apără interesele în dosarul "Aviasan", a fost amendată cu 5.000 de lei, pentru că nu a fost în sală pentru a-şi apăra clientul. Acesta a fost şi motivul pentru care judecătorul Curţii de Apel Braşov a dat un termen scurt, până pe 16 martie, când procesul se va relua.

DNA Galaţi a trimis în judecată şase inculpaţi pentru ceea ce a fost numit "tunul imobiliar al anilor 2000". Procurorii au stabilit că circa 40 de hectare de teren, situate în localitatea Vânători, au trecut din proprietatea statului în cea privată a unor afacerişti, în baza unui fals. Prejudiciul a fost estimat de procurori la aproximativ 22 de milioane de euro. DNA Galaţi i-a trimis în judecată pe ex-parlamentarul Mihail Boldea, pe fostul şef al Parchetului Judecătoriei, Costache Roşca, pe afaceriştii Mircea Marosy, Valentina Cojocaru şi Matei Oprea, dar şi pe cel care a ţinut contabilitatea unor firme implicate în această „afacere”, Ionel Mihăilă.


CITEŞTE ŞI: Nume grele din Galaţi, anchetate de DNA în dosarul "Aviasan"/ Patru parlamentari sunt cercetați de procurori

Citit 2151 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2015 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.