DESCINDERI în Galaţi şi Ilfov. Mai mulţi tineri au fost reţinuţi pentru RĂPIRE şi ŞANTAJ

DESCINDERI în Galaţi şi Ilfov. Mai mulţi tineri au fost reţinuţi pentru RĂPIRE şi ŞANTAJ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O reglare de conturi petrecută în urmă cu două luni la Galaţi s-a soldat cu reţinerea a trei tineri şi cercetarea în libertate a altuia. Faptele de care sunt acuzaţi cei patru, respectiv lipsire de libertate, lovire şi şantaj, ar data de la mijlocul lunii iulie, când într-un apartament din Galaţi ar fi avut loc scene demne de filmele cu mafioţi. Acolo, spun anchetatorii, ar fi fost atras un gălăţean de 26 de ani, o cunoştinţă a "gazdelor".

În urma unor neînţelegeri şi pe fondul unor discuţii contradictorii, tânărul ar fi fost lovit şi împiedicat să plece din apartament, fiind însă supus unor acte de şantaj. Scăpat din mâinile agresorilor, gălăţeanul a adus incidentul la cunoştinţa poliţiştilor, care zilele trecute au putut organiza şase descinderi simultane în locaţii din judeţele Galaţi şi Ilfov pentru prinderea suspecţilor.

"Au fost puse în executare patru mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni, acestea fiind conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat în cauză, trei persoane au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj, cea de-a patra fiind cercetată, în stare de libertate, pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cele trei persoane reţinute urmează să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. La activităţi au participat şi luptătorii ai Seviciului de Acţiuni Speciale din Galaţi şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Citit 4633 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.