Specificațiile lui OnePlus 11 Pro, „scăpate” pe internet

Specificațiile lui OnePlus 11 Pro, „scăpate” pe internet
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

OnePlus pare că nu a reușit niciodată să își păstreze secretele înainte de lansarea unui nou telefon, iar de data aceasta avem parte de o listă destul de completă a specificațiilor hardware ale noului său flagship, modelul 11 Pro. Acesta va fi din nou un flagship premium, echipat cu cele mai noi componente disponibile pe piață în momentul lansării. Ne așteptăm, însă,  ca anunțul oficial să întârzie câteva luni, întrucât anumite componente de pe listă nici măcar nu au fost confirmate în mod oficial, scrie 91mobiles.com, potrivit Go4It.

Conform OnLeaks, OnePlus 11 Pro va fi unul dintre primele smartphone-uri care vor adopta noul chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Întrucât anunțul acestui procesor va veni abia spre sfârșitul lunii noiembrie, iar Snapdragon 8+ Gen 1 este încă un model nou, cel mai devreme am putea vedea un anunț pentru OnePlus 11 Pro prin luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat și în cazul modelului 10 Pro. Desigur, compania ar putea să se grăbească pentru a "fura" startul concurenței din piață.

Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani deja, OnePlus 11 Pro va fi echipat cu un ecran mare, de 6,7” cu rezoluție QHD+ și refresh rate la 120 Hz. Acesta va integra și o cameră frontală de 16 megapixeli, în timp ce configurațiile hardware vor porni de la 8+128 GB și vor ajunge până la 16+256 GB. Este curios faptul că OnePlus nu plănuiește să ofere versiuni de 512 GB stocare și nici nu permit atașarea unui card de memorie. Astfel, acesta va fi unul dintre cele mai limitate flagshipuri la momentul lansării, în termeni de stocare.

Camera foto, un aspect din ce în ce mai important pentru OnePlus, va fi cumva similară cu cea de anul acesta, cu îmbunătățiri pe partea de zoom.

Citit 978 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.