Omul cu pitici de la Munteni

Omul cu pitici de la Munteni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atenţie, nu e vorba de omul cu pitici pe creier, că în această categorie intrăm şi unii dintre noi…*

Bun venit în împărăţia piticilor. N-aveţi cum să o rataţi, pentru că e chiar la şosea. Câţiva „gardieni” din povestea fraţilor Grimm păzesc intrarea în ţinutul lui „statu-palmă-barbă-cot”, unde nimeni nu călăreşte vreun iepure şchiop.

Din păcate, proprietarul piticilor, om în toată firea, de afaceri, nu era acasă, fiind plecat să-şi promoveze piticii de grădină sau de interior. Albă ca Zăpada nu era prin curte, o fi fost la coafor la ora aceea.

În schimb am văzut câţiva oameni de zăpadă care îşi făceau pregătirea pentru sezonul hibernal.  La concurenţă cu piticii sunt câinii uriaşi sau mai mici înţepeniţi în forme fixe, care au avantajul că nu latră, nu mănâncă şi nu fac mizerie.

În Piaţa din Tecuci, sezonul piticilor a cam trecut, ne-au spus vânzătorii, vara fiind prin excelenţă anotimpul în care posesorii de curţi şi grădini simt nevoia să cumpere aşa ceva. Nu e vreun pitic care să spargă vânzările, deşi lumea îl preferă pe cel care „păstoreşte” fie o roabă, fie maşina de tuns iarba. La capitolul preţuri, la Tecuci, piticul mare e 35 de lei bucata, iar piticul mic 25.

Explicaţie foto: Hai la casa cu pitici!

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.