Copiii talentați ai Galațiului, pe scena Next Star (FOTO)

Copiii talentați ai Galațiului, pe scena Next Star (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sâmbătă seara, de la ora 20,00, pe Antena 1, Galațiul face din nou spectacol, pe scena Next Star, oferind nu mai puțin de trei momente de excepție.

Adina Lavinia Bostan, Denisa Antohi (DenisS) și trupa Aqua Boys vor încerca să convingă juriul format din Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa că merită un loc în marea finală a Next Star.

Cea de-a zecea ediție a emisiunii Next Star - ultima dinaintea finalei de popularitate și a Marii Finale - o aduce pe scenă pe gălățeanca Adina Lavinia Bostan, elevă a profesoarei de canto muzică ușoară Monica Măciuceanu la "VOCESchool music & dance". Adina, care a participat și la Vocea României Junior, are zece ani și este elevă în clasa a V-a la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galați, secția arte plastice. Frumoasă, delicată și talentată, Adina Lavinia Bostan va impesiona, cu siguranță, juriul și publicul!

Denisa Antohi, cunoscută cu numele de scenă DenisS, are 13 ani, este vedeta Școlii Nr. 22 din Galați și activează în cadrul "Estrada Studio" de peste șase ani, unde studiază arta dansului și tehnica vocală. După cum am aflat de la artista Andreea Ignat, mentorul ei, DenisS este veselia studioului, păstrându-și optimismul și energia chiar dacă viața i-a oferit momente dificile. Pentru Next Star, Denisa a muncit extrem de mult, pregătind un număr muzical inedit, care va da senzația că nu e singură pe scenă!

Tot elevi ai Andreei Ignat sunt și cei de la Aqua Boys (11 băieți "cu pătrățele") singura trupa de băieți din cadrul Estradei. "Puiuții dansatori", după cum îi alintă Andreea, vor dansa un colaj/mix Mtv comercial îmbinat cu elemente de hip hop, street dance și dans modern. Momentul este gândit sa impresioneze prin atitudine, dinamică și umor. Băieții au vârstele cuprinse între 7-12 ani și au câștigat numeroase premii la concursuri naționale de dans.

Andreea Ignat a fost singurul antrenor artistic din acest sezon Next Star căreia i se datorează nu mai puțin de trei momente de spectacol. Și spunem asta petru că, pe lângă Aqua Boys și DenisS, în aceast sezon au participat și fetele de la "Estrada Studio", care, sâmbăta trecută, au umplut scena cu o explozie de talent și culoare pe ritmuri indiene. Cu o vestimentație superbă și cu mișcări duse aproape de perfecțiune, dansatoarele au adus Bollywoodul la Next Star și toată galeria "Estrada Studio" în platoul emisiunii!

Revenind la ediția de astăzi a Next Star, le ținem pumnii strânși copiilor din Galați și le dorim o ploaie de steluțe verzi din partea juriului!

Citit 4487 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2018 00:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.