O iubire de vis

O iubire de vis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă vreodată, prin absurd, ar divorţa, Ea i-ar deveni amantă pentru a fi în continuare împreună *

Florin Chivu este un bărbat invidiat. Să ai parte de o femeie inteligentă şi superbă, care te iubeşte şi pe care o adori, să fii tatăl unui băiat minunat de care să fii mândru... ce poate fi mai grozav?! Alexandra (Tina), Florin şi Victor sunt o familie modernă, perfectă.

Dragostea din liceu

Florin şi Tina Chivu (FOTO 1) sunt de 21 de ani împreună, iar de 17 ani sunt soţ şi soţie. Se iubesc de când erau puştani. La 16 ani, ţeseau vise despre căminul lor şi ştiau că pe băiatul lor îl va chema Victor. Visul e realitate.

Tina a fost model de succes al Zinei Dumitrescu. Nici Florin nu-i mai prejos, putea fi manechin. N-a fost niciodată gelos, a avut imensă încredere în ea. E o femeie curtată, dar n-a interesat-o decât Florin.

De pe podium, la make-up artist

Aleasă în echipa designerului în urma unei preselecţii, Tina a lucrat trei ani şi jumătate (FOTO 2 şi 3) pentru Zina Dumitrescu. A coborât de pe podium pentru că era însărcinată, iar familia a acaparat-o.

„Doamna Zina e foarte mămoasă. E un om deosebit şi mi-a insuflat dorinţa de a vrea mai mult de la mine şi de a încerca orice. Am fost model, secretară la firmă, pizzar şef - ştiu şi acum să fac 18 sortimente de pizza. Am vândut la chioşcul „Vieţii libere”, la fast-food, am fost secretară la Neurochirurgie, am făcut volei, baschet, caiac, atletism, balet, de toate”, povesteşte zâmbind Tina.

Nu a părăsit lumea fashion. Tina este un make-up artist premiat. Cunoscută în lumea showurilor de modă, Tina a reuşit să o impresioneze pe celebra Malu Wilz, numărul unu în make-up profesional internaţional la Cannes, care a felicitat-o pentru talent.

Florin e un pic mai reţinut, foarte calculat şi trăieşte pentru familia lui. Este asistent principal la medicină patologică, în Spitalul Judeţean, mâna dreaptă a dnei dr. Ceauşu. Florin i-a acceptat viaţa solicitantă. Dacă a fost cazul, a spălat rufe sau a gătit fără a face fiţe. Doar să fie ea fericită.

Victor

Victor (FOTO 4) e baschetbalist de performanţă, campion naţional cu echipa. Are, la doar 16 ani, o capacitate fantastică de a se mobiliza şi o voinţă extraordinară. După un accident cu ruptură de splină, în trei luni a revenit în echipă şi, pe semnătura mamei, a jucat în Franţa.

Îi place să citească şi poţi să discuţi cu el despre orice, de la Egiptul Antic până la ultima navetă spaţială. E pasionat de psihologie, dar şi atras de modeling. Ce se naşte din pisică... Printre fete face furori. Aviz: îi plac tipele cu care are ce discuta!

Victor are părinţii la care visează orice tânăr. Uneori îl prinde trei dimineaţa discutând cu mama lui. Despre orice, inclusiv sex. Colegelor de liceu le dă sfaturi cum să se îmbrace, să se machieze. Doar are modelul acasă!

Secretul căsniciei

Cu Tina, Florin are aceleaşi gesturi din adolescenţă: îi sărută podul palmei, o ajută să coboare din maşină, o serveşte la masă. Secretul relaţiei lor stă în comunicare şi respect. Niciodată n-au ridicat tonul unul la celălalt.

Pentru el, ea e cea mai bună femeie şi nevastă pe care ar putea-o dori un bărbat. Pentru ea, el e omul perfect. Dacă vreodată prin absurd ar divorţa, ar accepta să-i fie amantă pentru a fi cu el. Câte femei ar fi în stare să spună asta? Darămite să o şi facă?

Citit 1912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.