„Traian Băsescu are vrăjitoarele de partea lui”

„Traian Băsescu are vrăjitoarele de partea lui”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Clarvăzătoarea Mihaela-Mariela din Galaţi spune că magia albă, dar şi voodoo l-ar fi ajutat pe Traian Băsescu să câştige alegerile prezidenţiale * Floarea plecătoare şi florile violet, precum liliacul sau violetele de Parma, nu lipsesc din talismanele politicienilor * Vrăji pentru succes politic *

Clarvăzătoarea Mihaela-Mariela din Galaţi, declarată Prinţesa Magiei, s-a luat la întrecere cu analiştii şi cu exit-poll-urile care umpleau ecranele televizoarelor în zilele premergătoare turului I al alegerilor prezidenţiale şi n-a dat greş!

Aşa cum a prezis, s-a şi întâmplat: Mircea Geoană şi Traian Băsescu au intrat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Tot ea, a ghicit în bobi că în noaptea Sfântului Nicolae, Mircea Geoană o să aibă mare bucurie.

Şi a avut, altfel nu l-am fi văzut ţopăind fericit. Ce s-a întâmplat a doua zi dimineaţă, de a pierdut Mircea Geoană mandatul prezidenţial şi ce-i cu flacăra violetă care l-a ajutat pe Traian Băsescu să ne fie din nou preşedinte, ne-a explicat clarvăzătoarea Mihaela-Mariela.

Preşedintele a plătit o sumă mare

„Traian Băsescu a apelat la vrăjitoare sigur! Este clar. În general Băsescu are vrăjitoarele de partea lui”.

„Aşa cum ţinem, noi, vrăjitoarele din Galaţi, cu primarul nostru Dumitru Nicolae, aşa îl susţin şi vrăjitoarele din Bucureşti pe Băsescu. Are prietene printre ele şi se bazează mult pe cuvântul vrăjitoarelor”.

„Geoană nu s-a gândit la asta, şi nici nu are prietene vrăjitoare. Vrăjitoarele l-au anunţat pe Băsescu că nu o să câştige. El a plătit o sumă mare şi o noapte au pierdut vrăjitoarele ca să-l ajute”.

„S-a lucrat şi cu un pic de magie neagră. Vrăjitoarele l-au făcut pe Băsescu să fie strălucitor în faţa lumii, să întoarcă minţile oamenilor”.

„Geoană câştiga dacă nu se lucra cu magie. S-a apelat şi la voodoo ca lumea să-i întoarcă spatele lui Geoană”, ne-a declarat clarvăzătoarea Mihaela-Mariela.

Dacă tot vrăjitoarele l-au trimis pe Geoană la Vântu acasă, numai vrăjitoarele lui Băsescu ne-ar putea spune.

Clarvăzătoarea Mihaela-Mariela ne-a asigurat însă Băsescu ar fi avut în seara confruntării cu Geoană un talisman. Şi nu numai el, ci şi cei din jurul lui.

Mai mult, spune clarvăzătoarea, în preajma lui se află în permanenţă un bărbat cu puteri, care îl ajută să iasă învingător în orice confruntare.

Floarea plecătoare şi flacăra violetă

Atunci când fac arderile pentru licori şi descântece, vrăjitoarele poartă haine de culoarea farmecelor pe care le fac.

Se îmbracă, de exemplu, în roşu pentru farmecele de dragoste sau în violet când fac vrăji pentru politicieni şi în genere, pentru reuşită. Pentru că, să nu vă miraţi, mulţi politicieni apelează la ajutorul lor:

„Cei care ajung la putere, până nu apelează la farmece nu izbutesc. Vin la mine să-i ajut politicieni din toate partidele şi oameni din Primărie, din Poliţie, doctori”, ne-a declarat clarvăzătoarea Mihaela-Mariela.

A refuzat să ne spună vreun nume sau partid pentru că, nu-i aşa?, confidenţialitatea e înainte de toate.

„Când facem arderile, suntem atente la culoarea flăcărilor. Când flacăra e mov, păstrăm florile care au fiert în ulcica respectivă pentru talismane”.

„Culoarea violet te apără de duşmani, de invidie, de ochi răi, face să nu se lipească răul de tine. Se foloseşte la oamenii mari care sunt în politică, în administraţie”.

„Un talisman pentru un politician conţine, de regulă, şi floarea plecătoare şi un ban. Dacă politicianul vrea să reuşească, să poarte la el talismanul şi să spună”:

„˝Cum trece floarea prin orice, aşa să trec şi eu, şi cum toată lumea trage la ban, aşa să tragă lumea la mine şi să se aplece în faţa mea˝. Odată cu plantele pentru talisman se arde şi altceva, dar e secretul nostru şi nu vă putem spune”, a mai explicat Mihaela-Mariela.

Clarvăzătoarea admite că Mircea Geoană ar putea fi afectat de farmecele vrăjitoarelor lui Traian Băsescu şi, dacă vrăjile respective s-au dat pe foc, nu mai are leac.

Poate doar vrăjitoarea care l-a „legat” să-l mai facă bine. Şi ca ultim sfat, e bine să aveţi în casă flori mov care să vă apere de cele rele.

Iată, şi clarvăzătoarea Mihaela-Mariela are la geam o glastră cu violete de Parma.

Citit 1444 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.