Ziua Copilului din tine!

Ziua Copilului din tine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum au petrecut copii gălăţeni de ziua lor, citiţi în rubrica MAGAZIN, aici pe www.viata-libera.ro *

Zeci de zâne, prinţese, regine, spiriduşi, Scufiţe Roşii, Albe ca Zăpada, iepuraşi, ursuleţi, răţuşte, Supermani, Batmani şi alţi eroi de poveste au evadat din cărţi direct în Grădina Publică. N-a fost vreun protest al personajelor iubite de copii, ci o paradă de 1 Iunie.

La „Ziua Copilului din tine”, organizată de Consiliul Judeţului Galaţi prin Centrul Europe Direct au fost prezenţi, în ciuda vremii care tot stropea cu picuri de ploaie, vreo 500 de prichindei de la şcolile şi grădiniţele din judeţ.

Cel mai important dintre toate momentele nu a fost spectacolul oferit de Centrul Cultural Dunărea de Jos şi de copii din grădiniţele din judeţ şi nici surprizele actorilor Teatrului de Păpuşi „Gulliver”, ci arborarea, în premieră, a Drapelului Zilei Copilului (FOTO 6), realizat de elevii de la Liceul de Artă, în cadrul unui concurs pe care l-au câştigat.

Fiecare copil a primit steguleţe şi un dar de la preşedintele CJ Eugen Chebac: o carte de colorat, creioane şi cretă colorată, plus o diplomă de participare la marele eveniment.

Citit 1072 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.