„Untold” caută voluntari

„Untold” caută voluntari
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Untold”, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din lume, caută 2.000 de voluntari plini de energie și dornici de experiențe noi pentru a-i ajuta pe organizatori la cea de-a șaptea ediție a evenimentului, care va dura patru zile și patru nopți. Voluntarii pot face parte inclusiv din echipele artiștilor internaționali de top care vor veni.

Oricine are peste 16 ani împliniți și vrea să trăiască o experiență de neuitat la „Untold” 2022, la Cluj-Napoca, între 4 și 7 august, este așteptat să se înscrie online, între 17 mai și 9 iunie, pe www.untold.com/volunteers. După înscriere, voluntarii vor trece prin mai multe etape de selecție. Răspunsurile pentru cei norocoși vor veni până pe 15 iunie.

Voluntarii pot alege departamentul în care vor să își desfășoare activitatea, acestea fiind: Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi. Voluntarii își pot alege trei opțiuni de departamente, în funcție de dorințe, repartiția fiind în funcție de numărul de locuri disponibile, în ordinea selectării celor trei departamente. Înainte de începerea festivalului, voluntarii vor participa la instructaje făcute de organizatori și training personalizat pentru fiecare departament.

Citit 1000 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2022 17:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.