Alexandru Jula: „M-a şocat moartea Mădălinei Manole”

Alexandru Jula: „M-a şocat moartea Mădălinei Manole”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Îndrăgitul artist Alexandru Jula a cântat pe aceeaşi scenă cu Mădălina Manole, în spectacole. Vestea că „Fata cu părul de foc” a părăsit această lume l-a surprins şi îndurerat pe Alexandru Jula:

„Sincer, nu văd de ce trebuia să apeleze la un asemenea gest dur, neaşteptat, orice ar fi fost. M-a şocat vestea pe care am aflat-o dimineaţă. Consider că trebuie să ne luptăm cu viaţa! Nu mă aşteptam la aşa ceva, nu ştiu ce motive a avut, ce trăiri… Sincer, sunt şocat!”, ne-a mărturisit reputatul artist.

Alexandru Jula îşi aminteşte că Mădălina Manole a fost invitata sa în emisiunea „Jula şi prietenii”, în urmă cu trei ani. Tot atunci au cântat într-un concert la Galaţi: „Atunci avea o altă stare, era îndrăgostită de ceea ce făcea, apreciată de public!”, spune artistul.

De la profesionist la profesionist

De la înălţimea carierei sale, Alexandru Jula o poate judeca pe Mădălina Manole, ca profesionist al muzicii:

„După părerea mea Mădălina Manole a fost un talent înnăscut, dar o mare contribuţie la succesul ei a avut şi compozitorul Şerban Georgescu. I-am cunoscut pe amândoi şi ştiu că pentru Şerban Georgescu despărţirea de Mădălina Manole a fost un şoc uriaş”.

„La Zilele Oraşului Câmpulung Muscel am stat împreună cu Şerban în aceeaşi cameră şi ştiu că suferea enorm. Adevărul este că după ce s-a rupt de Şerban Georgescu, Mădălina n-a mai fost aceeaşi Mădălina Manole”, spune Alexandru Jula referindu-se la conul de umbră în care artista s-a aflat pentru o perioadă şi din care se lupta să iasă.

În acelaşi timp, oricât de bun artist ai fi, oricât talent ai avea şi oricât de iubit de public ai fi, trebuie să fii pregătit să treci şi în linia a doua…

„Orice artist trebuie să ştie că nu poate sta în vârful piramidei toată viaţa. Modele în muzica uşoară vin şi trec. Trebuie să fii pregătit să cobori, pentru că asta e viaţa. Eu nu am fost niciodată în vârful piramidei, ci acolo unde mi-a stat bine”.

„Dar când eşti declarat cel mai bun artist al anilor 2000, e greu să fii pregătit pentru şocul intrării într-un con de umbră”, ne-a declarat cu tristeţe Alexandru Jula.

Pentru toţi cei care i-au ascultat şi fredonat cântecele, dispariţia artistei Mădălina Manole este o ireparabilă pierdere. Ne rămân, însă, melodiile interpretate cu sensibilitatea şi vocea ei unică! Dumnezeu să o ierte!

Citit 1480 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.