Ora la care se face cel mai mult sex

Ora la care se face cel mai mult sex
Sursa foto: ora-exacta.ro
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu este o întâmplare faptul că majoritatea cuplurilor fac sex într-o anumită perioadă a zilei. Cercetătorii au aflat care sunt factorii care apropie partenerii şi cum este promovată intimitatea.

Se ştie deja că cei mai mulţi oameni fac dragoste atunci cand merg la culcare. Poate din această cauză culcatul cu cineva a devenit sinonimul pentru sex. Misterul legăturii dintre sex şi somn a fost dezlegat de cercetători, aceştia explicând de ce majoritatea partenerilor fac sex în timpul nopţii, după ce merg la culcare.

Oamenii de știință au constatat că majoritatea actelor sexuale au loc noaptea, jumătate dintre acestea având loc între orele 22,00 şi 2,00, frecvenţa începând să scadă până la ora 6,00, scrie psychologytoday.com.

Cuplurile fac mai mult sex în nopţile de weekend, ceea ce sugerează că programul de lucru influenţează într-o anumită măsură activitate sexuală, majoritatea considerând că evitarea sexului în nopţile de lucru îi poate face să se simtă mai odihniţi ziua următoare. Oamenii căsătoriți fac dragoste de cele mai multe ori în momentul în care merg la culcare, deoarece atunci au disponibilitatea de a petrece mai mult timp împreună.

Citit 1488 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.