Succesul unei vedete

Succesul unei vedete
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În culisele Festivalului „Mamaia Copiilor” - 2010, cu Maria Crăciun

Abia revenită de la Festivalul Concurs „Mamaia Copiilor”, ediţia 2010,   Maria Cristina Crăciun a făcut un popas în redacţia „Viaţa liberă”, unde ne-a vorbit despre emoţiile care au încercat-o la amintita competiţie muzicală, unde a obţinut Premiul I, la grupa a II-a de vârstă.

Numărând abia zece ani, elevă la Licelul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Maria Crăciun este deţinătoarea a nenumărate premii, dintre care trei internaţionale: trofee în Belarus, Chişinău, precum la San Remo Junior. Astfel că Premiul l de la Mamaia confirmă frumoasele rezultate. Aici, Maria a interpretat sensibilul cântec „Mama”, pe versurile poetului Grigore Vieru, muzica Nicolae Caragia.

„M-au trecut  toate emoţiile, fiindcă am avut în concurs şi colegi foarte buni, bine pregătiţi”, ne-a spun Maria Crăciun. „A fost atmosferă de concurs la nivel maxim şi în juriu s-au aflat mari interpreţi de muzică uşoară, realizatori de emisiuni radio şi televiziune...”.

Emoţii multe a avut şi Cătălina Crăciun, care - ca de obicei - a urmărit concursul din culise. Şi dincolo de emoţiile inerente, care uneori „sunt mai mari decât ale Mariei”, mama acesteia a avut de trecut şi ea o probă de foc: în ultimele două zile de concurs a trebuit să schimbe rochia Mariei, fiindcă a existat dorinţa ca ea să apară în vestimentaţie albă, potrivit cerinţei reprezentantei Televiziunii Române, unul din organizatorii festivalului.

Şi în două zile, frumoasa rochie albă pe care Maria a purtat-o la Festival a ajuns tocmai din nordul Moldovei, datorită doamnei Lia, de la SC „Lia’s Fashion” Dorohoi. „Gest, deloc suprinzător”, spune Cătălina Crăciun, „fiindcă doamna Lia a fost mai mereu alături de noi. Motiv pentru care îi mulţumim”.

În „concurs”  au fost şi vecinele Mariei de la Independenţa, unde familia ei s-a mutat de puţin timp, oameni care în seara evoluţiei ei în concurs  au stat înmărmuriţi în faţa ecranelor şi s-au rugat pentru Maria...

Şi pentru că nimic nu se face fără dragoste, solidaritate şi omenie, trebuie în acest context să aducem mulţumiri familiei Ghimpu de la SC „Instal Electric” Galaţi, domnului Constantin Ciosu, SC „Lia’s Fashion” Dorohoi.

Mulţumiri sunt şi pentru cunoscuta femeie de afaceri Maria Grapini, o gălăţeancă din Bereşti care are o prosperă afacere în Timişoara, precum şi pentru doamna avocat Lucia Muşat din Bucureşti.

Nu în ultimul rând, multe mulţumiri distinsei Mirabela Dauer, care o sprijină în mod constant pe Maria de câţiva ani.

„Mulţumesc tuturor celor care au susţinut-o pe Maria în toată această perioadă”, ne-a spus Cătălina Crăciun. „Mulţumesc în chip deosebit compozitorului Nicolae Caragia şi tuturor celor din echipă, creatoarei  Dana Doroftei, doamnei profesoare Aurelia Vaida. Toţi aceşti oameni de muzică au lucrat cu Maria şi şi-au rezervat din timpul lor, pentru a o învăţa să cânte, pentru a o învăţa pe Maria să urce treaptă cu treaptă pe portativul muzicii uşoare...”.

Acum, Maria se pregăteşte pentru Festivalul „Cerbul de Aur Junior”, care în acest an se va desfăşura la Bucureşti, între 29 iulie şi 1 august.   Noi îi dorim succes şi apoi să se bucure de vacanţă. Aşa se cade pentru un copil de vârsta ei!

Să fii sănătoasă, Maria, şi toţi cei care îţi sunt alături!

Citit 1225 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.