Leonardo DiCaprio, în „The Wager”

Leonardo DiCaprio, în „The Wager”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Apple Original Films a obținut drepturile de ecranizare pentru cartea ”The Wager”, inspirată din evenimente reale, semnată de David Grann, același autor din spatele noului film ”Killers of the Flower Moon”, scrie hollywoodreporter.com, potrivit cinemagia.ro. Filmul urmează să apară în aprilie 2023. Proiectul îi readuce alături pe actorii și companiile de producție din spatele recent încheiatei adaptări a romanului ”Killers of the Flower Moon”, inspirat din fapte reale.

Martin Scorsese urmează să semneze regia lui "Wager", cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Producția este semnată de Dan Friedkin și Bradley Thomas, de la Imperative Entertainment, respectiv de Scorsese prin Sikelia Productions și de DiCaprio și Jennifer Davission prin Appian Way Productions. Richard Plepler va semna producția executivă, prin intermediul brandului său, Eden Productions.

Plasat în 1740, povestea filmului ”Wager” este despre cei 30 de oameni care acostau într-o barcă de salvare pe coasta Braziliei, după ce se aflaseră în urmărirea unei nave spaniole și naufragiaseră în apele Patagoniei. Pentru că supraviețuiseră mării, erau adevărați eroi. Totuși, la șase luni distanță, în apele statului Chile ajung alți trei marinari - care îi acuză pe primii 30 că s-au răsculat. Pe măsură ce acuzațiile zboară din ambele direcții, un proces este ținut la Amiralitatea Britanică, dezvăluind nu doar povestea căpitanului și a echipajului și lupta lor cu natura, ci și lupta lor contra propriei naturi umane.

Citit 858 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 August 2022 14:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.