Cât de adevărat este că persoanele opuse se atrag?

Cât de adevărat este că persoanele opuse se atrag?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atunci când te îndrăgosteşti, evident, observi că ai anumite lucruri în comun cu partenerul tău. Dar, în timp, îţi poţi da seama că voi doi sunteţi diferiţi în ceea ce priveşte modul de gândire sau modul de a acţiona în anumite situaţii-limită. Ce faci în această situaţie? Pui capăt relaţiei sau continui fără să stai pe gânduri?

Specialiştii spun că, în ceea ce priveşte succesul relaţiei, este important ca ambii parteneri să aibă aceleaşi credinţe pentru a putea supravieţui sub acelaşi acoperiş. În caz contrar, percepţiile pot avea un impact negativ asupra longevităţii unei relaţii. Desigur, atracţia între două persoane opuse poate fi inevitabilă, însă când vine vorba de o relaţie pe termen lung, este important să fii atent la o serie de factori care pot face diferenţa, scrie clickpentrufemei.ro.

Convingerile politice, spre exemplu, sunt greu de gestionat, mai ales dacă ambii parteneri sunt dedicaţi acestei zone. Există persoane care se pot enerva atunci când partenerul nu le apreciază punctul de vedere. De aceea, este important să îţi înţelegi partenerul din acest punct de vedere şi să discutaţi cu calm.

Venituri diferite

Mai multe studii au ajuns la concluzia că finanţele reprezintă subiectul pe baza căruia tot mai multe cupluri au discuţii serioase. În timp, pot apărea mai multe probleme din cauza diferenţelor de câştig, mai ales dacă îţi doreşti să cheltui bani pe lucruri pe care partenerul tău nu şi le poate permite. Cel mai bine este să discuţi cu partenerul tău despre aceste subiecte, încă de la începutul relaţiei.

Citit 925 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.