Un nou sezon "Anatomia lui Grey"

Un nou sezon "Anatomia lui Grey"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Disney+ a confirmat că sezonul al 19-lea al serialului „Anatomia lui Grey", produs de Shonda Rhimes, va fi lansat în România, în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 26 octombrie, scrie News.ro.

Acţiunea se desfăşoară la şase luni după finalul sezonului precedent, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho şi Midori Francis.

Distins cu Globul de Aur 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune şi nominalizat la numeroase premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre.

Producția o urmăreşte pe Meredith Grey şi echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viaţă sau de moarte. Aceştia se sprijină unul pe celălalt şi, uneori, între ei se leagă mai mult decât o simplă prietenie. Împreună, descoperă că nici medicina şi nici relaţiile nu pot fi definite în alb şi negru.

Citit 1089 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.