Ruladă cu zucchini, ou și șuncă

Ruladă cu zucchini, ou și șuncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

INGREDIENTE. 2 zucchini, 4 ouă, bătute, 100 grame parmezan ras, sare, piper, 200 grame cremă de brânză, 150 grame șuncă, felii subțiri.

PREPARARE. Dă cei doi zucchini pe răzătoare și adaugă-i într-un bol mare. Amestecă cu ouă bătute, parmezan, sare și piper folosind o spatulă. Toarnă compoziția într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius. Scoate tava din cuptor și înlătură hârtia de copt. Așază frittata de dovlecei pe o altă hârtie de copt, unge-o cu cremă de brânză și așază feliile de șuncă presată. Rulează frittata dintr-un capăt înspre celălalt. Dă-o la frigider pentru 60 de minute înainte de a o servi. Înfășoar-o bine pentru a-i menține forma rotundă.

Citit 510 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2022 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.