Fajitas cu pește și pui

Fajitas cu pește și pui
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

INGREDIENTE. 400 grame făină, 1 linguriță sare, 1 linguriță praf de copt, 100 grame unt, 1 cană apă, 1 lingură ulei de măsline, 2 cepe, felii subțiri, 4 căței usturoi, zdrobiți, 500 grame piept de pui, fâșii subțiri, 3 ardei grași, felii subțiri, 200 grame file de șalău, fâșii subțiri, 2 lingurițe condimente pentru taco, 2 lingurițe sos de soia, salată verde.

PREPARARE. Amestecă făina împreună cu praful de copt și puțină sare într-un bol mare. Adaugă untul și frământă cu mâinile. Pornește-ți robotul de bucătărie și începe să amesteci aluatul. Toarnă treptat apa. Așază aluatul pe bancul de lucru și rupe-l în 6-7 bucăți egale, pe care le vei întinde. Încinge o tigaie la foc mic și prăjește fiecare bucățică de aluat întinsă, până când încep să se umfle și să se rumenească. Acestea vor fi turtele pentru fajitas. Separat, încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu, adaugă ceapa și usturoiul și gătește-le timp de 2 minute. Adaugă pieptul de pui și rumenește-l. Adaugă peștele, condimentele pentru taco și sosul de soia. Amestecă bine. Gătește preparatul încă 5 minute, amestecând între timp. Așază câteva frunze de salată verde peste lipii, apoi adaugă 2-3 linguri compoziție de fajitas.

Citit 894 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2022 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.