Cum pot afecta kilogramele în plus performanţa în pat

Cum pot afecta kilogramele în plus performanţa în pat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Kilogramele în plus pot duce la diabet, iar această boală înseamnă pentru mulţi bărbaţi probleme serioase legate de performanţa în pat. Stilul de viaţă nesănătos şi alimentaţia dezechilibrată duc rapid la creşterea în greutate. Bărbaţii care mănâncă multe alimente dulci şi grase au probleme cu nivelul glicemiei, iar acest lucru poate duce la instalarea diabetului, scrie publicaţia Yourtango, citată de adevarul.ro.

De multe ori, primul stadiu al bolii nu este diagnosticat, pentru că nu există simptome. Dacă boala se agravează însă, cei mai mulţi bărbaţi vor ajunge să sufere de disfuncţie erectilă. Glicemia foarte ridicată afectează nervii şi vasele de sânge, inclusiv pe cele din zona penisului. De asemenea, medicamentele recomandate pentru tratarea diabetului afectează şi mai mult funcţia erectilă, agravând problema. Iată un motiv foarte bun pentru ca bărbaţii să aibă grijă să-şi menţină silueta şi să meargă anual la medic, pentru controlul glicemiei.

Mai multă mişcare şi o dietă echilibrată sunt suficiente pentru a reduce riscul de diabet, aceasta fiind o boală foarte uşor de prevenit. Bărbaţii care aveau glicemia mare şi probleme de erecţie au revenit la o viaţă sexuală normală de îndată ce şi-au schimbat stilul de viaţă.

Citit 682 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.