Trucuri în bucătărie

Trucuri în bucătărie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În locul pătrunjelului tocat, în ciorbă putem pune şi arpagic verde, tăiat mărunt, care dă ciorbei un gust foarte plăcut.

Ideal când preparăm supa este ca ingredientul principal, carnea, să fiarbă încet şi oala să fie întotdeauna acoperită. Odată pusă la foc, nu trebuie să-i mai adăugăm apă şi nici să întrerupem fierberea.

Pentru ca tăieţeii să fie fierţi în supă, numai câteva minute înainte de a fi serviţi la masă, trebuie lăsaţi să dea de 2 – 3 ori în clocot.  

La prepararea găluştelor, de multe ori neavând unt, suntem nevoiţi să întrebuinţăm untura de porc; la astfel de ocazii, ar fi indicat să lucrăm cu o cantitate mai mică de untură decât ar fi cea de unt, aşa că în loc de o lingură şi jumătate de unt, vom lua numai o lingură de untură.

Una dintre cele mai importante operaţiuni în gătirea unei ciorbe / supe gustoase este adăugarea dresingului, operaţiune care dă preparatului un plus nutritiv şi un gust îmbunătăţit.

Citit 681 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2022 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.