Filmul „Gladiator“ va avea o continuare

Filmul „Gladiator“ va avea o continuare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O continuare a lungmetrajului „Gladiator“, de Ridley Scott, este în pregătire la Paramount, potrivit publicației Deadline.

Actorul irlandez Paul Mescal, 26 de ani, a fost ales protagonist al noului film. Tânărul actor este în negocieri pentru rol. David Scarpa, deja scenarist la „All the Money in the World“ şi „Napoleon“ de Ridley Scott, a fost ales să scrie scenariul pentru „Gladiator 2“.

Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din miniseria „Normal People“ (2020) şi care a primit critici elogioase pentru noul său film „Aftersun“, nu-l va interpreta pe Maximus, ci pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi nepot al lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Ridley Scott spera să regizeze această continuare. Îşi dorea să o facă cu Russell Crowe (în ciuda morţii personajului său). „Ştiu cum să-l aduc înapoi“, a asigurat el, pentru Entertainment Weekly, în 2017. „Se va întâmpla asta? Nu ştiu. «Gladiator» a apărut în anul 2000. Russell s-a schimbat puţin“.

Lansat în 2000, „Gladiator“ a avut un succes uriaş, generând venituri de 460 de milioane de dolari la box office-ul global. Blockbusterul a fost nominalizat de 12 ori la premiile Oscar şi a câştigat cinci, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film“ şi „cel mai bun actor“.

Citit 926 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 12:44

1 comentariu

  • postat de Galatean
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 05:28
    89.137.226.***
    Excelent film, actori de inalta clasa.
    Asteptam o continuare a lungmetrajului.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.