×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Lora a părăsit România pentru trei luni

Lora a părăsit România pentru trei luni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cântăreaţa gălăţeană Lora a hotărât că Bali îi va fi casă în următoarea perioadă şi îşi doreşte să aibă parte de cât mai multe experienţe interesante. Pe reţelele de socializare, artista a împărtăşit ultimele modificări din viaţa sa, dar le-a dat şi un avertisment urmăritorilor.

Lora a ales să facă schimbări în viaţa sa chiar de la începutul anului 2023. Artista este pasionată de călătorii, astfel că, de-a lungul anilor, a bifat mai multe destinaţii frumoase, unde priveliştea te lasă fără cuvinte. Acum a ales să plece din ţară pentru trei luni, dar va păstra legătura cu urmăritorii săi pe reţelele de socializare.

Unde s-a mutat artista

Lora este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din ţară, iar pasiunea pentru locurile noi şi-a descoperit-o de mulţi ani. Când reuşeşte să îşi facă timp în programul foarte încărcat, ea mai bifează o destinaţie nouă, pentru o scurtă vacanţă. Ea a decis să părăsească România pentru trei luni, timp în care va scăpa de frigul de acasă şi va avea parte de căldură şi de nisip fin sub tălpi. Artista s-a afişat deja într-un costum de baie şi a povestit despre noua schimbare din viaţa sa. Pentru o perioadă, ea va locui în Bali, una dintre cele mai iubite destinaţii exotice, loc în care multe vedete aleg să îşi petreacă concediul.

Ce a transmis pe reţelele de socializare

Ţinând cont de temperaturile şi clima caldă din Bali, Lora se va bucura de o mulţime de costume de baie, dar şi de ţinute specifice verii. Vedeta le-a transmis un mesaj fanilor săi din mediul online cu privire la ţinutele pe care le va avea în următoarea perioadă. Ea le-a cerut persoanelor sensibile care o urmăresc să evite pagina sa, iar cei care vor rămâne să aibă la ei bunul-simţ în mod frecvent. „Bună dimineaţa din Bali, casa mea pentru următoarele trei luni. Persoanele sensibile la costumele de baie este momentul să evite această pagină. Dacă preferaţi totuşi să rămâneţi, bunul-simţ este de preferat. O zi minunată“, a scris Lora, pe contul personal de Facebook.

Galerie de imagini

{gallery}195760{/gallery}
Citit 1458 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2023 06:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.