Defecte atribuite de Andre echipelor de la „America Express”

Defecte atribuite de Andre echipelor de la „America Express”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Concurenţii de la „America Express“ au fost nevoiţi să atribuie câte un defect celorlalte echipe, iar primele care au făcut acest lucru au fost Andreea Bălan şi Andreea Antonescu.

Cele două Andre au dat startul provocării de a atribui câte un defect fiecărei echipe, defect care poate fi „vindecat“ cu ajutorul unor băuturi despre care se spune că sunt miraculoase.

Conştiente că acest lucru poate stârni nemulţumiri, cele două artiste s-au gândit câteva minute ce atribut să acorde fiecărei echipe. În timp ce ele şi-au „asumat“ slăbiciunea, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au optat pentru „pesimism“ în cazul fraţilor Gavril. „Într-o competiţie de acest gen, fiecare o va lua ca un atac la persoană şi i-am spus Andreei să stăm să ne gândim puţin (...) Slăbiciune, la noi. Pune impotenţă sexuală, să vezi ce ţi-o iei tu în România (...) Furia, la Scărlătescu“, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Bălan a spus că era de aşteptat ca acest lucru să dea startul unor neînţelegeri, ceea ce s-a şi întâmplat. „Primii pe care îi sacrifici sunt prietenii şi ne-am gândit că aceştia nu se supără. Noi eram cu slăbiciunea, lăsam aşa“, a fost reacţia Andreei Bălan. După ce au atribuit defectele, cele două au fost nevoite să studieze planta despre care se spune că vindecă problema respectivă. „La ură sau la furie, era o altă plantă şi, practic, noi trebuia să studiem planta din care a fost făcut ceaiul, pentru a vindeca slăbiciunea respectivă“, a mai spus Andreea Antonescu.

Schimb de replici între Andreea Bălan şi Jean Gavril

După Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, au ajuns şi fraţii Gavril, iar întâlnirea dintre cele două echipe s-a lăsat cu „scântei“.

„Oare de ce ne-au pus la pesimism? Aşa ne-au văzut ele. Noi suntem chiar opusul. Suntem optimişti, bucuroşi. Nu am venit aici să ne certăm cu lumea“, a spus Jean Gavril.

Ulterior, între cei doi a existat un schimb de replici, Andreea Bălan spunând că nu ştia ce defect să le atribuie, astfel încât să nu existe neînţelegeri. „Andreea, de ce ne-ai pus la pesimism?“, a fost reacţia lui Jean Gavril. „Nu ştiu, voiai să îţi pun impotenţă sexuală? Nu ştiam ce să pun“, a spus Andreea Bălan. „Păi, poate mergea mai bine aia, poate te-ai lovit tu de ea“, a continuat Jean Gavril.

Galerie de imagini

Citit 921 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 20:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.