×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/galerie/mergand-la-gradinita-copiii-ucraineni-au-sansa-la-o-viata-normala2023
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Beneficiile ciupercilor

Beneficiile ciupercilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

• Reglează sistemul digestiv și previn constipația. Fibrele din ciuperci au un rol deosebit de important în prevenirea constipației și reglarea sistemului digestiv. Ciupercile conțin amidon, care, odată ajuns în sistemul digestiv, este transformat în hrană pentru bacteriile din colon, ajutând la menținerea unui intestin sănătos.

• Reglează tensiunea arterială. Anumite specii de ciuperci albe au o cantitate de potasiu mai mare decât o portocală, iar acest fapt duce la reglarea tensiunii arteriale.

• Întăresc firul de păr și calitatea tenului. Ciupercile sunt singurele alimente care conțin vitamina D, vitamina B2 din ciuperci este benefică pentru piele deoarece îmbunătățește calitatea țesutului, iar vitamina B8 întărește firul de păr și îi conferă strălucire. Combat carența alimentară. Se poate înlocui carnea cu ciupercile, deoarece acestea au puține calorii și o mare varietate de vitamine și minerale: seleniu, cupru, vitamine B2, B3 și D.

Citit 572 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2023 08:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.