Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ianis Hagi este gata să renunțe la burlăcie și să se așeze la casa lui. Acesta are o relație de ceva timp cu Elena Tănase și se pare că ea este cea alături de care fotbalistul vrea să își întemeieze o familie. Acesta și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare.

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu de ceva timp. Relația celor doi pare să meargă cât se poate de bine, iar aceștia sunt gata să treacă la nivelul următor, așa că Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Fotbalistul a făcut totul ca la carte, iar cererea a avut loc în cadrul unei mese în familie la care au fost prezenți atât părinții lui, cât și viitorii socri.

Elena Tănase a spus un mare „Da” și a primit un inel cu diamant. Se pare că tinerii au planuri mari de viitor și vor să își unească destinele și în mod oficial. Ianis Hagi își dorește să se așeze la casa lui și este gata să își întemeieze o familie.

„Așa este la machedoni, te însori de tânăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fii-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, potrivit playsport.ro.

„Toată lumea e încântată”

Ianis Hagi și Elena se bucură de sprijinul și susținerea familiilor. Vestea a bucurat pe toată lumea, iar pregătirile de nuntă deja au început. Se pare că marele eveniment va avea loc anul viitor. Ianis a decis să facă pasul cel mare și nu vrea să piardă timpul. Potrivit apropiaților, deși are încă o vârstă fragedă, acesta este orientat către familie și nu este interesat de distracții puerile sau relații pasagere.

„Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mănânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”,  a mai spus acesta.

Citit 586 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 13:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.