Cine este Cătălina Danciu?

Cine este Cătălina Danciu?
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Fondatoare și administrator al salonuluiDivine aesthetics, Cătălina are o experiență de peste 15 ani în domeniul Beauty, cu specializări în: make-up, cosmetică, dermopigmentare, laminare gene și sprâncene, designer sprâncene și trainer în domeniul laminării genelor și sprâncenelor.

Pornind de la o pasiune din timpul facultății, pe când cocheta cu make-up-ul realizând atât ședințe de make-up la diferite evenimente și prezentări de modă pentru un brand renumit cât și activități de promovare a unor produse cosmetice, până la dorința de a  profesa în acest domeniu, nu a fost decât un pas. Călăuzită de pasiune și ambiție, a urmat multiple cursuri de perfecționare în domeniu, ca mai apoi să ajungă la marele său vis,  deschiderea propriului studio în anul 2016.

Pe parcurs, a învățat că estetica nu înseamnă doar produse cosmetice, tratamente sau aparatură cosmetică, și din dorința de a practica cosmetica la un nivel superior, a obținut specializare ca Access Face Lift Practitioner și Access Bars Facilitator.

În acelați timp a început și o frumoasă colaborare pe parte de tratamente faciale, cu un renumit brand de produse profesionale, dermato cosmetice, Image Skincare și a devenit “Specialist Image Skincare”.

Tratamentele cosmetice cu care își răsfață clientele în salon sunt o oază de relaxare căci pe lângă efectul cosmetic, clientele se bucură și de echilibrare emoțională.

“Îmi place să selectez produsele cu care lucrez, pentru că rezultatul final depinde atât de mine, dar și de calitatea produselor. Mi-am dorit să practic cosmetica la un nivel superior, să personalizez serviciile în funcție de cerințele și necesitățile clientelor, să le răsfăț cât mai mult. Cred că am reușit!“ ne spune cu mândrie Cătălina.

De-a lungul cariei sale Cătălina s-a perfecționat continuu participând la multiple cursuri, seminare și congrese, atât naționale cât și internaționale în domeniu, adăugând în palmaresul ei premii notabile precum:

  • locul 1 Campionatul internațional din Italia “Lash & Brow Channel”, la categoria “Laminare gene”, nivelul Expert;
  • locul 1 Campionatul “Empire of Beauty” Dubai, categoria “Laminare gene”, nivel Master;
  • locul 1 și 2 “International Charity Festival” Germania, categoria “Laminare gene”;
  • locul 1 și 2 “Artist Supreme 2022” Bulgaria, categoria “Laminare gene”, nivel Pro.

Rezultatele obținute au motivat-o să  împărtășească din cunoștințele sale în domeniul Laminării, astfel că a conceput un curs complet “Laminarea de la A la Z” și în calitate de Trainer susține cursuri de specializare peste tot în țară.

Acum, prin intermediul concursului “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea” organizat de Viața liberă, Catălina Danciu îți oferă:

  • Tratament cosmetic facial pentru o persoană
  • Laminare gene pentru o persoană

Profită de această oportunitate!

(P)

Galerie de imagini

Citit 2563 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 11:17