Gălățeanca Andreea Cristea, apariție de senzație la premiile BAFTA

Gălățeanca Andreea Cristea, apariție de senzație la premiile BAFTA
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Andreea Cristea, un cunoscut influencer din Galați, s-a remarcat, la cea de a 76-a ediţie a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii din Londra (Premiile BAFTA), cu o ținută deosebită. Frumoasa gălățeancă a apărut pe covorul roșu cu o rochie inedită, care a atras atenția criticilor de modă, fiind menționată, printre altele, în topurile realizate de The Cut, Jezebel, The Guardian, Glamour sau Independent UK. Andreea Cristea s-a mai remarcat și în trecut la premiile BAFTA, prezentând un look impecabil, însă anul acesta s-a autodepășit. Influencer, model şi nu în ultimul rând blogger de modă, Andreea Cristea şi-a făcut apariția într-o creație superbă, inspirată de ciuperci, realizată de designerul indian Rahul Mishra. Modelul a completat ținuta cu sandale bogat decorate cu pietre colorate și cristale delicate, cu barete înalte, care urcă în spirală pe gambe.

La acest eveniment au participat diverse staruri, dar și moştenitorul tronului britanic, prințul William, alături de soţia sa, Katherine. Premiul BAFTA pentru cel mai bun regizor i-a revenit germanului Edward Berger, realizatorul filmului "Nimic nou pe frontul de vest". Iar Austin Butler a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului regelui rock and roll-ului în filmul "Elvis". Premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de actriţa Cate Blanchett, pentru rolul din filmul "Tár”.

Citit 4065 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 11:16

1 comentariu

  • postat de Frumos și inedit
    Marți, 21 Februarie 2023 00:00
    109.166.137.***
    Frumos și foarte interesantă rochia. Poate folosi tematică funcție de anotimp, Primăvara și Vara cu flori din anotimp. Rochia din fotografie, am crezut că reprezintă Toamna, prin culoare și culoare. Se poate reprezenta și Iarna, albă cu fulgi de nea stilizați. Mișto rochița, bravo, este inedită.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.