„Salamul de la ora 5” - making off, viața mea!

„Salamul de la ora 5” - making off, viața mea!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Baba arde și țara se piaptănă

Stimați îndrăgostiți, aș fi vrut să vă spui mai multe despre sentimentul românesc al ființei afectate de farmecele lu’ Dragobete, dar, iată, setea de cunoaștere și nevoia de informare își cer din nou drepturile.

Vestea că artistul Florin Salam a fost invitat de către procurori să cânte eufemistic la altă masă m-a luat ca din oală. Presa scrisă și audio-vizuală a dat pe goarnă, la unison, că îndrăgitul cantautor de manele a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Cum era de așteptat, ProTV a dat știrea, cam cu jumătate de gură. Pentru ei, artistul nu pare chiar atât de viu pe cât pretinde. Anul trecut, cei de la ProTV i-au fredonat lui Florin Salam „Veșnica pomenire”, în pofida încăpățânării acestuia de a rămâne în viață. Conform jurnalismului de cumetrie, până și alcoolicul rupt de beat moare de varză, în pofida evidențelor și a mahmurelii.

„Știrile de la ora 5” de la ProTV își construiesc destinul pe fatalitatea accidentelor, certitudinea crimelor și pe capacitatea reporterului de a hiperboliza odios. În fața camerei de filmat, vecinul infractorului este cel care nu se aștepta ca infractorul să fure, înainte de a da în cap, pentru că „era una tânăr politicos, liniștit și ne și saluta”. O relatare din județul Vaslui nu este știre, dacă, la capătul tragicului eveniment, medicii nu sunt rezervați. Pe vremuri „Știrile de la ora 5” aveau și un slogan pe măsură: „Știrile despre viață pur și simplu”. Până să mă prind eu că „știrile despre viață pur și simplu” vorbeau despre „viața de apoi”, sloganul a ieșit din grila de programe. Cu picioarele înainte. Înainte de pauza duplicitară. După care, Florin Salam ne-a anunțat că petrece Dragobetele în sânul familiei.

Citit 668 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 12:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.