Fiica cea mică a Andreei Antonescu a împlinit trei luni

Fiica cea mică a Andreei Antonescu a împlinit trei luni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mezina Andreei Antonescu a împlinit trei luni. Artista a postat câteva imagini cu micuţa şi un mesaj emoţionant, în mediul online.

Artista din Galaţi nu ezită să împărtăşească cu fanii momentele importante din viaţa sa, aşa cum s-a întâmplat şi pe 19 martie, când fiica sa cea mică a împlinit trei luni. Artista a postat câteva imagini cu micuţa şi un mesaj emoţionant.

Cum a sărbătorit Andreea această zi importantă

Pe Instagram, Andreea Antonescu a mărturisit că este o zi cu totul specială, căci micuţa a împlinit trei luni, aşa că a mers să cumpere tort, mărturisind că venirea pe lume a fiicei sale a fost unul dintre cele mai fericite momente. „Am fost să luăm tort, pentru că bebelina face astăzi trei luni. Doarme păpuşa mea. La mulţi ani, iubirea mea, sufletul meu, dragostea mea, mândria mea“, a spus Andreea Antonescu, pe Instagram.

Dorul de fiica sa, cea mai mare provocare la „America Express“

Artista mai are o fiică, în vârstă de 11 ani, Sienna, care locuieşte în America, alături de mama artistei, Mioara.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show“, Andreea Antonescu a mărturisit că i-a fost foarte greu să fie departe de fiica sa, la „America Express“, iar momentul în care a primit o scrisoare de la Sienna a fost unul dintre cele mai emoţionante, mai ales că îşi dorea să părăsească competiţia, de dorul fiicei sale. „Noi am fost foarte determinate şi am ştiut clar că, dacă nu există acest impediment şi anume dorul de fetiţe şi dacă ne ţine producţia destul de ocupate, astfel încât să nu ne fie dor de fetiţe, o să ajungem cât mai departe, lucru pe care l-am şi demonstrat. Acesta a fost cel mai greu moment, dincolo de probele sportive, dincolo de faptul că trebuia să fim focusaţi non-stop, de oboseală şi de toate probele care erau, scrisoarea de la Sienna m-a omorât. Am început să plâng“, a spus Andreea Antonescu, la „Xtra Night Show“.

Galerie de imagini

Citit 1164 ori Ultima modificare Duminică, 26 Martie 2023 07:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.