Povestea care încheie franciza „Furios şi iute”

Povestea care încheie franciza „Furios şi iute”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Spune-mi zece filme cu Vin Diesel!”. „Fast and Furious” – probabil că ştiţi gluma. Noul trailer al filmului „Furios şi iute X”/„Fast X” (2023), lansat cu puţin înainte de premiera sa din 19 mai, ni-l arată pe Dominic Toretto (Vin Diesel) antrenat, cu toată familia lui, într-o ultimă aventură incredibil de palpitantă. „Sfârşitul e aproape pentru Dom şi familia lui!”, scrie screenrant.com, preluat de tvmania.ro.

Dominic Toretto şi apropiaţii lui vor avea parte, de această dată, de cea mai periculoasă confruntare imaginabilă. Povestea care încheie franciza „Furios şi iute” va fi împărţită în două filme, iar distribuţia este cea mai amplă de la înfiinţarea francizei, cu multe chipuri cunoscute, dar şi mulţi nou-veniţi. Chiar de la început este dezvăluit planul pervers al lui Dante (răufăcătorul jucat de Jason Momoa), de a arunca în aer Vaticanul cu ajutorul unei bombe în formă de bilă uriaşă care se rostogoleşte cu mare viteză (un omagiu adus filmului „Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute”). Complotul lui Dante va împrăştia familia lui Dom din Los Angeles până în catacombele Romei, din Brazilia până la Londra şi din Portugalia până în Antarctica. Vor fi încheiate noi alianţe şi vor reapărea vechi inamici. Dar totul capătă noi dimensiuni când Dom descoperă că propriul său fiu de opt ani este ţinta finală a răzbunării lui Dante.

Fanii s-au întrebat dacă va exista şi un „Fast and Furious 11”, dar deocamdată nu se pune problema. Se pare că acest „Furios şi iute X” va fi împărţit în două, informează, la rândul său, site-ul collider.com, trecând în revistă noii şi vechii eroi, distribuţia, data de lansare şi puţin din istoria popularei francize.

Prima parte a lui „Furios şi iute X” este programată pentru lansare pe 19 mai. Încă nu s-a specificat când va apărea partea a doua, dar probabil că vom afla destul de curând.

Întrebată despre noul film, Michelle Rodriguez a precizat: „Răzbunare cu un rânjet. Sună aiurea, dar când veţi vedea filmul, veţi şti exact despre ce vorbesc”. Actriţa a mai spus că finalul filmului va lăsa publicul mut de uimire, povestind că ea însăşi a exclamat după ce l-a văzut: „Doamne, ce am făcut?”.

Citit 816 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Aprilie 2023 07:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.