Theo Rose visează momentul când va naște

Theo Rose visează momentul când va naște
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cântăreaţa Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață, fiind însărcinată în şapte luni.

Recent, pe rețelele personale de socializare, artista le-a spus fanilor că visează momentul când va naște și își va ține bebelușul în brațe pentru prima dată.

Theo Rose își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, iar de această dată le-a spus că visează momentul când îl va aduce pe lume pe băiețelul ei.

Cântăreața a povestit visele pe care le are și spune că au fost unele foarte ciudate. "Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și mă uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, ca să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă", a scris cântăreața, pe Instagram.

Mai mult decât atât, frumoasa artistă a precizat că această perioadă este plină de emoții, deoarece în curând își va ține băiețelul în brațe pentru prima dată. Ea se gândește foarte mult la momentul nașterii și este sigură că multe femei au trecut măcar o dată prin stările prin care trece ea acum. "Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa: «O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!». E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea. Curaj, găină, că te tai!", a mai adăugat ea.

Theo Rose este acum însărcinată în şapte luni, iar frumoasa cântăreață își va ține bebelușul în brațe peste doar două luni. Artista a decis să nască natural, dacă totul va decurge normal și va fi bine.

Citit 1272 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.