Smiley, mărturisiri despre nunta cu Gina Pistol

Smiley, mărturisiri despre nunta cu Gina Pistol
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Îndrăgitul cântăreț a vorbit deschis despre planurile sale cu privire la marele eveniment. Josephine, fetița cuplului, va fi prezentă la ceremonie și, potrivit mărturisirilor artistului, nu va sta niciun moment degeaba.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Au fost împreună ani buni, însă și-au ținut povestea de iubire departe de camerele foto și video ale paparazzilor. După ceva timp, și-au asumat relația, apoi au dezvăluit că urmau să devină părinții unei fetițe, care astăzi poartă numele Josephine.

Smiley, detalii legate de nunta cu Gina Pistol

Cele două vedete au făcut un anunț care i-a bucurat pe fani. Smiley și Gina Pistol se vor căsători într-o zi de sâmbătă, mai exact pe data de 27 mai. Invitat la Pro TV, cântărețul a făcut publice primele detalii legate de nuntă. Artistul a mărturisit că tranzitează o perioadă foarte aglomerată, însă este entuziasmat pentru ce urmează.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala «Românii au Talent», între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă”, a spus Smiley, râzând, în emisiunea „La Măruță”.

Ce ținută va purta Smiley la nuntă

Cântărețul a vorbit și despre ținuta pe care o va purta în ziua specială. Playtech Știri a scris despre costumul de mire că va fi unul cu totul special, realizat de Irina Voinea, designerul și stilistul care se ocupă de peste un deceniu de aparițiile vestimentare ale lui Smiley.

„Irina Voinea se ocupă de costum”, a confirmat și Smiley. „E one of a kind și abia aștept să îl văd, că nu l-am văzut până acum. Nu va fi ceva convențional”, a adăugat cântărețul.

Partenerul Ginei Pistol a continuat seria dezvăluirilor cu un detaliu special legat de meniul care se va servi la eveniment. Nelipsite de pe mesele invitaților la nuntă vor fi sarmalele, un preparat tradițional care îi place foarte mult lui Smiley, amintindu-i mereu de bunica sa, la care și-a petrecut primii ani din viață.

„O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, s-a exprimat juratul de la ”Românii au Talent”.

Întrebat despre micuța Josephine, Smiley a precizat că trece printr-o perioadă foarte frumoasă – atât pentru ea, ca și dezvoltare, cât și pentru părinți. Fetița va fi prezentă la nunta cuplului, unde se pare că va dansa fără oprire.

„Josephine o să danseze mult la nuntă, l-a descoperit pe Michael Jackson. Descoperim împreună lucruri noi, e fascinant”, a spus Smiley.

Citit 954 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Mai 2023 19:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.