Cine a câştigat „Survivor România” 2023
Foto: Pro TV

Cine a câştigat „Survivor România” 2023
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

„Războinicul” Dan Ursa, în vârstă de 40 de ani, director zonal de vânzări, a câştigat trofeul „Suvivor România” şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Marele învingător a fost decis, miercuri noaptea, de votul publicului.

Trebuie spus că în finala „Survivor Romania” au intrat, pe ultimele trasee ale competiţiei, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, susţinuţi de foştii concurenţi din echipele „Faimoşilor” şi „Războinicilor”, care s-au întors în Republica Dominicană pentru a le face galerie.

Învingător la trasee a ieşit Andrei Krişan. Carmen Grebenişan şi Dan Ursa au intrat la votul publicului, cel din urmă fiind alesul care trebuia să-l înfrunte pe primul finalist. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

O nouă rundă de vot avut loc între Krişan şi Ursa, Dan Ursa fiind, pentru a doua oară, preferatul publicului. „Să nu renunțați niciodată în viață. Vă rog frumos, vă implor! Dacă aș fi campionul "Survivor 2023", ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii "Survivor România" 2023!”, este unul dintre cele mai puternice mesaje pe care Dan Ursa le-a transmis în noaptea marii finale, în direct, la Pro Tv.

Citit 4159 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 00:11

1 comentariu

  • postat de iubitorul di fripturi di berbeci si izvoare cu api reci.
    Joi, 25 Mai 2023 08:53
    89.39.81.***
    Banuiam.Varsta egal experiența,omenie,sinceritate,evitare a barfelor si matrapazlacurilor din concursuri,si empatie pentru restul concurentilor.Bravo lui.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.