Terapie prin distracţie cu „Pescăruşul Zburător”

Terapie prin distracţie cu „Pescăruşul Zburător”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru al doilea an consecutiv, la Galaţi a poposit „Flying Seagull Project”, adică „Pescăruşul zburător”, o trupă de tineri voluntari (actori, clovni şi muzicieni) din Marea Britanie care îi vor distra pe copii cu tot felul de giumbuşlucuri, trucuri şi numere de magie.

După cum am aflat de la colaboratorii lor, Fundaţia „Inimă de Copil” din Galaţi, duminică, pe 25 septembrie 2011, trupa va susţine spectacole pentru toţi copiii în Grădina Publică între orele 10.00-11.30, şi în parcul Viva din Mazepa, între orele 17:30 – 19:00.

Trebuie spus că unii prichindei au avut deja ocazia să se amuze cu farsele şi gagurile englezilor pentru că, de la începutul acestei săptămâni, englezii se ţin de spectacole peste spectacole, şi de câte două-trei ori pe zi.

Potrivit inimoşilor fundaţiei, în oraşul Galaţi englezii vor să parcurgă Şcolile nr. 16, 22, 29, Şcoala Specială „Emil Gârleanu”, Şcoala de Arte şi Meserii „P.P. Neveanu”, Centrele de plasament nr. 2 şi Radu Negru şi centrele de zi ale „Inimii de Copil”.

„Pescăruşii” joacă atât pentru copiii care nu au posibilitatea să plătească un bilet la teatru, pentru a avea parte de puţină veselie, cât şi pentru ceilalţi copii care vor să-i vadă. Săptămâna viitoare englezii vor juca pentru copiii din Pechea, Cudalbi, Lieşti, Tălpigi, Şendreni şi Tecuci.

Citit 1939 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.