Monica Dascălu s-a recăsătorit și așteaptă al doilea copil! (FOTO)

Monica Dascălu s-a recăsătorit și așteaptă al doilea copil! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Monica Dascălu, prezentatoarea de la PRO TV, a divorțat în mare secret de bărbatul cu care avea o relație de 10 ani și s-a recăsătorit. Vedeta a devenit mamă la scurt timp, iar acum este însărcinată din nou

După zece ani de căsnicie cu avocatul Mihai Băjenaru, Monica Dascălu, cunoscuta prezentatoare de știri de la PRO TV, a divorțat. Cu toate acestea, vedeta TV nu a stat mult timp singură și a decis să își refacă viața alături de un bărbat mai tânăr.

Mai mult decât atât, Monica Dascălu se bucură de o mare surpriză, deoarece este însărcinată la vârsta de 46 de ani, anunță cancan.ro. După divorțul în mare secret de fostul soț, vedeta de la PRO TV a ales să își ofere o nouă șansă în dragoste. Ea s-a recăsătorit în secret și acum se bucură de fericirea unei noi familii.

Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară. Monica Dascălu și-a dorit întotdeauna să fie mamă și, în timpul căsniciei cu Mihai Băjenaru, nu a reușit să aibă copii. După mulți ani de încercări și speranțe, prezentatoarea de știri a avut bucuria de a aduce pe lume un băiețel sănătos. Acum, la vârsta de 46 de ani, Monica Dascălu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În prezent, Monica Dascălu se află în concediu de maternitate și își petrece timpul alături de familia ei, bucurându-se de această perioadă specială din viața sa. Cu toate că sarcina la vârsta de 46 de ani poate fi considerată o provocare, vedeta TV este plină de energie și este fericită că va deveni mamă pentru a doua oară.

Adrian Mutu plătea 15.000 de dolari doar ca s-o audă

Conform cancan.ro, Monica Dascălu și fotbalistul au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată, dar intensă. Se pare că Adrian Mutu cheltuia sume enorme doar pe factura telefonică, iar asta doar pentru a vorbi încontinuu cu prezentatoarea TV. Din păcate, relația lor nu a durat, iar la scurt timp carismatica știristă l-a cunoscut pe avocatul Mihai Băjenaru, care a cucerit-o și i-a devenit soț în anul 2010.

”Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Niciunul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica Dascălu, într-un interviu mai vechi.

Citit 5734 ori Ultima modificare Duminică, 13 August 2023 04:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.