Gălăţeanul Florin Ristei şi Speak sunt „Fierţi pe insulă”

Gălăţeanul Florin Ristei şi Speak sunt „Fierţi pe insulă”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De mai bine de o lună, Speak şi Florin Ristei sunt "Fierţi pe insulă". Pe "Insula Iubirii", desigur, emisiunea Antenei 1, în care cinci cupluri îşi testează rezistenţa relaţiilor sub influenţa și farmecul ispitelor. Fiecare episod difuzat la televizor este disecat, fiecare scenă este analizată şi comentată inteligent, cu mult umor, ironie și bun-simț, într-un podcast pe canalul de Sold Out TV de pe YouTube.

"Noi discutăm, bârfim ca babele în faţa blocului despre ce se întâmplă pe «Insula Iubirii», pentru că suntem «Fierţi pe insulă»", a explicat Speak, în primul podcast din cele 14 difuzate până acum. Pentru cei care n-au timp să urmărească două ore de imagini și testimoniale comentate acid și cu haz, există și filmulețe mai scurte, cu "esența" unor scene: "A mirosit tigrul la fund" (da, chiar asta a făcut unul dintre ispititori), "Şi bărbaţii fac videochat!", "Nu atinge fata pe faţă când e machiată! NUUU!!!", "Capu' la crevete... nu se mănâncă!". Chiar și cei care nu urmăresc constant sau deloc emisiunea se pot amuza pe cinste.

Ba chiar pot afla informații din culise, de pildă, faptul că există un psiholog permanent pe "Insula Iubirii". "Iris este psihologul emisiunii. A zis că-i place ce facem noi aici. Ne-a spus că este un experiment social ce se întâmplă la televizor. Nu este un reality-show. Şi dacă ar interveni cineva din exterior să le schimbe părerea sau să vorbească cu ei, atunci contaminează experimentul", a spus Florin Ristei.

Statistici privind videochatul

Cele mai recente declarații făcute de Florin Ristei cu privire la faptul că opt din zece ispite, dar și două dintre cele cinci concurente au făcut videochat au devenit virale: "Mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul. Nu sunt bune exemplele astea la televizor".

Ulterior, i s-a reproșat că și unul dintre "ispititori" a făcut videochat: "Că de ce le răstignim pe femeile care fac videochat şi de bărbatul acesta n-am zis nimic. Că la el e mândrie?! Nu, nu e mândrie, doar l-am omis. Şi voiam să îţi prezint o statistică de videochat. Avem 5.000 de studiouri de videochat. 400.000 de lucrători legali! Şi încă 200.000 care nu sunt pe hârtie. Aproape 40 la sută dintre femeile din România cu vârsta între 18 şi 34 de ani fac videochat. Între 18 şi 34 de ani avem aproape un milion de femei în România. E uriaş! Din nou o zic, nu am nicio problemă cu jobul fiecăruia. Nu te dezvolţi în anii în care tu faci asta. Sunt nişte ani pierduți, sunt nişte bani câştigaţi, nu contest", a spus Ristei.

„Sunt imagini de la Antena 1, o să fie şi pe ecran sursa şi sigur nu e problemă, eu lucrez la Antena 1”, mărturisea Ristei în primul podcast. Rămâne de văzut dacă în urma acestui podcast îl vom mai vedea la "SuperNeața", pe Antena 1. 

Citit 1188 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 August 2023 10:47

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Un dascal
    Sâmbătă, 26 August 2023 17:12
    82.76.59.***
    Emisiuni care nu fac decat sa popularizeze toate tarfele analfabete, la care prostimea ( in mare parte ,,fabricata,, de T.V.) se amuza cu foc, iar latura educativa a media, exte cea care induce incultura si lipsa de repere in randul tinerilor, toate datorate acestor adtfel de ,,emisiuni,,
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.