Prins de trei ori, fără permis, la volan

Prins de trei ori, fără permis, la volan
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat de 30 de ani, din județul Galați, a ajuns în arestul poliției după ce a fost extrem de persistent în a conduce fără permis. Tânărul, originar din Liești, și-a făcut un obicei de a se urca la volan, deși nu a promovat niciodată examenul de carnet. Până zilele trecute, fusese deja prins de două ori de echipajele de poliție, care nu l-au iertat și i-au făcut dosar penal, dar, pentru că fusese lăsat în libertate, nu l-a reținut nimic din a se urca în mașină și a pune, probabil, în pericol, viețile celorlalți.

Asta până marți, 29 august, când mașina pe care o conducea a fost din nou reperată pe o stradă din Ivești de un echipaj de la Secția 3 Poliție Rurală Liești. Polițiștii îl știau, așa cum aveau cunoștință și de faptul că avea la activ probleme penale legate de lipsa permisului. I-au făcut semn să oprească. Știindu-se cu musca pe căciulă, bărbatul și-a continuat drumul, ignorând semnalele echipajului.

"Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto, folosind și semnalele luminoase și acustice de la autospeciala de serviciu, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar după ce polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, după circa o sută de metri, bărbatul aflat la volan, a oprit în dreptul unei stații pentru mijloace de transport în comun", a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Prins a treia oară în aceeași situație care îi adusese deja două dosare penale, lieșteanul a bifat a treia acuzație, pentru aceeași faptă. De data aceasta, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața unui judecător care va decide dacă va lua împotriva lui o măsură preventivă care să îl țină, măcar o vreme, departe de volan.

Citit 6247 ori Ultima modificare Miercuri, 30 August 2023 15:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.