Turism cu vrăjitoarele

Turism cu vrăjitoarele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cina spiritelor, tirul vrăjitoarelor, bal mascat vrăjitoresc, prânz sângeros... şi alte oferte de groază. Ce ziceţi de un Halloween petrecut la munte, de exemplu la Bran sau în zona Sibiului? Mai ales că, în această perioadă, ofertele sunt chiar acceptabile ca preţ, ca să nu spun decente. Şi odată cu un weekend petrecut la aer curat, departe de grijile cotidiene, vă puteţi condimenta viaţa personală cu niscaiva sperieturi.

Agenţiile de turism au scos deja pe piaţă variante care mai de care mai interesante, mai incitante sau atractive pentru weekendul 29-31 octombrie, din care nu lipsesc dovlecii ciopliţi, cu lumânări înăuntru, schelete, mături, vrăjitoare, zombi şi sânge.

Indiferent dacă vă pasionează sau nu sărbătorile de import, un weekend la munte, de speriat sau nu, e binevenit. Halloweenul este celebrat în noaptea de 31 octombrie, mai ales în Statele Unite, Canada, Marea Britanie şi Irlanda. Este o noapte în care se crede că fantomele celor decedaţi se întorc să bântuie pământul.

Variante

Pentru trei zile la o pensiune la 50 de km de Sibiu aţi putea plăti 210 lei de persoană. Pe lângă facilităţile şi confortul specifice unei pensiuni de trei stele în stil german, vă mai aşteaptă o cină a spiritelor şi un bal mascat chiar în noaptea de Halloween.

Vă puteţi speria şi acasă la Dracula, în Castelul Bran, dar nu neapărat la ofertă turistică, ci pe cont propriu.

Petreceri de groază în costume înspăimântătoare au loc şi în capitale sau mari oraşe europene, Barcelona, Bruxelles, Londra, Paris sau Budapesta, dacă vă permite buzunarul cei trei sute de euro de persoană. Mai ieftin ar fi în Italia, unde weekendul de Halloween vă costă 200 de euro. Parcă tot mai bună este oferta băştinaşă la o sută de euro!

Şi dacă turismul organizat nu vă place, vă puteţi organiza propria petrecere în cearşafuri sau haine zdrenţuite, cu machiaje stridente drăceşti sau sângeroase în nuanţe de roşu şi negru, dinţi falşi şi unghii lungi.

Şi dacă nici foamea, nici frigul, nici sărăcia nu vă mai sperie singure, aruncaţi o privire pe ofertele de câte 5.000 de euro de persoană de Revelion în Bora-Bora şi sigur o să vă îngroziţi!

Citit 638 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.