„Guvernul Boc are zile numărate”

„Guvernul Boc are zile numărate”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Se pregăteşte al treilea război mondial” * „Cel Rău este tot mai prezent şi îşi arată puterea” * „Mădălina Manole, împinsă la sinucidere de forţe malefice” *

Clarvăzătoarea Mihaela-Mariela spune că răspunde de tot ce înseamnă magie albă pe toată zona Galaţi-Brăila-Tulcea. De curând, are un nou motiv de mândrie: a reuşit să găsească rămăşiţele pământeşti ale unor romi ucişi în timpul celui de-al doilea război mondial, 11 la număr, pe care rudele încă în viaţă pierduseră orice speranţă că le vor mai găsi vreodată.

Trei nopţi la rând a lucrat cu globul de cristal pentru a găsi câmpul din Constanţa unde zăceau osemintele. Cu această ocazie, spune clarvăzătoarea, i s-au arătat în cărţi şi în glob alte lucruri care ne privesc pe toţi: politice, sociale şi economice.

Premieră

„A fost prima dată când mi s-a cerut aşa ceva. Nu am putut să refuz pentru că printre cei care mi-au cerut să le găsesc rudele moarte se afla şi reprezentantul romilor. Mi-au spus, după un stabor ţigănesc, că iată, au îmbătrânit, iar osemintele rudelor şi părinţilor lor nu se odihnesc aşa cum trebuie, într-un mormânt. I-am ajutat să le găsească şi să le deosebească unele de altele. Se aflau îngropate pe un câmp în judeţul Constanţa”, ne-a declarat clarvăzătoarea, arătându-ne ca dovadă fotografia unor cranii realizată cu telefonul mobil.

Un pic de politică

Clarvăzătoarea spune că în ultima vreme tot mai mulţi politicieni apelează la serviciile ei şi îi cer sfatul. Principala lor problemă este dacă guvernul pică sau nu.

Pronosticul clarvăzătoarei Mihaela-Mariela nu e tocmai optimist: „Guvernul n-o să mai ţină mult! Are zilele numărate. Iată cele patru cărţi care spun asta: cartea care arată cum stau pe gânduri, se ceartă, vestea cu necaz care vine pe neaşteptate, ca un hoţ noaptea şi pierderea urmată de plecarea lor”.

Pentru că are familie, clarvăzătoarea a fost interesată să verifice informaţiile vehiculate la televizor privind izbucnirea unui al treilea război mondial: „Am văzut că o să fie necaz pe Dunăre la Galaţi în câţiva ani. Cel rău îşi arată puterile. În jurul datei de 11 noiembrie ar putea izbucni războiul. Data asta n-o ştie nimeni, numai Dumnezeu”, ne-a spus clarvăzătoarea.

Ochi răi şi blesteme

Clarvăzătoarea spune că tot mai mulţi oameni apelează la ajutorul ei pentru că au necazuri în afaceri sau chiar îşi pierd locul de muncă din cauza „ochilor răi” şi a farmecelor.

„În ultimul timp, Cel Rău îşi face apariţia. Oamenilor li se leagă cununiile, li se dezbină familiile cu magie neagră. Cel puţin luna trecută a fost a vrăjitoarelor care fac magie neagră. Ele nu sunt neapărat rele, îşi fac meseria. Sunt plătite să facă rău”, ne-a declarat magiciana.

Am fost curioşi ce crede despre moartea Mădălinei Manole: „Sută în sută a fost o forţă malefică, o forţă dincolo de uman, care a împins-o să se omoare. Dar a mai existat cineva care i-a vrut răul”, ne-a spus clarvăzătoarea.

Ca să nu vă dăm doar veşti proaste, vă spunem că împreună cu tovarăşele de breaslă, clarvăzătoarea Mihaela-Mariela va arunca pe Dunăre apă descântată şi flori pentru a feri oraşul de nenorociri mai mari.

Citit 1624 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.