„Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele”

„Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actrița Sarah Jessica Parker spune că „nu înțelege” accentul pus pe îmbătrânire și exclude să apeleze vreodată la Botox. Vedeta în vârstă de 58 de ani a vorbit despre standardele duble la Hollywood și a întrebat de ce bărbații nu sunt chestionați cu privire la vârstă așa cum sunt femeile, potrivit filmnow.ro.

Într-o discuție cu The Telegraph, Sarah Jessica Parker a spus: „Nu înțeleg de ce bărbații de vârsta mea nu sunt întrebați niciodată despre îmbătrânire. Ne trezim dimineața, avem un milion de lucruri de făcut și trebuie doar să mergem mai departe – pur și simplu, nu înțeleg accentul pus pe îmbătrânire”.

Starul din „Sex and The City” a mai declarat că nu are de gând să apeleze vreodată la Botox pentru că ar putea avea un impact negativ asupra carierei ei în cetatea filmului: „Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele. Sunt menită să împărtășesc emoții și să comunic cu fața mea”. De asemenea, ea a adăugat că nu crede că soțului ei, actorul Matthew Broderick, i-ar plăcea ideea aceasta, să îi vadă brusc chipul transformat.

Citit 665 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.